Meidän veromallissamme  porvaritkin voisivat kantaa kortensa kekoon hyvinvointiyhteiskunnan säilyttämiseksi. Jos pääomatulon verotus muutettaisiin samanlaiseksi kuten palkkatulon verotus eli mitä enemmän tienaa, sitä enemmän maksaisi veroja. Tällä keinolla kaikki yhteiskuntaluokat osallistuisivat tasavertaisesti hyvinvointiyhteiskunnan rakennustalkoisiin.

Tällä veromallilla valtiolle kertyisi enemmän varoja julkisten palveluiden ylläpitoon ja saisimme palvelut pysymään jatkossakin laaadukkaina.

Yleensä valveutumattomien porvarileiristä kuuluu itsevarmaa puhetta siitä, ettei tarvitse julkisia palveluja. Kun rahaa on niin paljon, ettei paskalle meinaa taipua, niin silloin on varaa ostaa palvelut yksityiseltä rintamalta.

Joskus se paskahätä saattaa tulla porvarillekin. Siihen kelpaa julkinen palvelu. Tuotos valuu yhteisillä verovaroilla kustannettua viemäriverkostoa pitkin jätelaitokselle.

Porvarit yksityistäisivät markkinahuumassaan varmasti tämänkin julkisen palvelun. Mitenkähän sitten kävisi, jos se yksityinen yritys menisi konkurssiin ja toiminta loppuisi? Tulisi paskat housuun.

Minä maksan mielelläni veroja rahkeitteni mukaan, koska julkinen sektori ei jätä pulaan hädän hetkellä.