Olin la 6.11. Itäkeskuksen maalaismarkkinoilla ja su 7.11. Hakaniemen torilla.  Tapasin paljon ihmisiä ja kävimme hyviä keskusteluja. Eniten ihmisiä huolestuttaa maan hallituksen tapa hoitaa työläisten etuja.  Hallitushan ei korvaansa lotkauta, vaan se on ulkoistanut työvoimapoliittiset asiat EK:lle.

Tämän hetkiseltä hallitukselta ei voi muuta tietysti odottaakaan. Laduntekijät puuttuvat ja EK käyttää hallituksen tietämättömyyttä häikäilemättömästi hyväkseen ja hiihdättää hallitusta syvemmälle umpihankeen. Hyvä esimerkki tästä on nyt esille tullut EK:n halu lyhentää lomia.

Olen täysin varma, että tätä me työläiset emme todellakaan ole halunneet. Näin kuitenkin puheemme on kuultu. Isot korvat eivät siis takaa hyvää kuuloa.

Viikonloppuna sain ihmisiltä aimo annoksen uskoa ja kannustusta, että kunnon työn puolesta kannattaa taistella. Kunnon työ on kokopäiväinen, vakituinen ja siitä pitää saada kunnon palkkaa.

Tällä hetkellä joka 5. työsuhde on muu kuin vakituinen. Ja joka 3. naisista on muussa kuin vakituisessa työsuhteessa.  Kuten tiedetään, meitä työläisiä ei kuunnella, joten lopetetaan puhuminen ja aletaan toimimaan. Kunnon työn puolesta.